life at isob

Menu

Poniedziałek 21.05.2018 / MONDAY

Zupa : Brokułowa 220 ml / Broccoli soup

II danie : Pulpet drobiowo-wieprzowy (gotowany) 110g / meatballs (pork and poultry) – boiled

Ziemniaki 120g, buraczki na zimno 100 g / Potatoes, beetroot salad

Deser : Jabłko / Dessert: Apple

Wtorek 22.05.2018 / TUESDAY

Zupa : Pieczarkowa z makaronem 220 ml / Mushroom soup with pasta

II danie : Kotlet de volaille (smażony) 110g / Cutlet de volaille (fried)

Ziemniaki 120g, surówka z kapusty pekińskiej 100 g / Potatoes, Chinese cabbage salad

Deser : jogurt / Dessert: Yoghurt

Środa 23.05.2018 / WEDNESDAY

Zupa : Kapuśniak z młodej kapusty 220 ml / Soup made from young cabbage

II danie : Pierogi z mięsem (gotowane)330g / Dumplings stuffed meat

Deser : soczek owocowy / Dessert: Fruit juice

Czwartek 24.05.2018 / THURSDAY

Zupa : Botwina z ziemniakami / Young beetroot soup served with potatoes

II danie : Gulasz wieprzowy (duszony)110g, makaron 120g, Marchewka z groszkiem gotowana 100g

Braised pork meat in gravy sauce, pasta, boiled carrot and pea salad

Deser : jogurt / Dessert: Yoghurt

Piątek 25.05.2018 / FRIDAY

Zupa : Koperkowa z ziemniakami 220 ml / Broth soup with dill and potatoes

II danie : Klops rybny (gotowane) 110g,sos pomidorowy / Fishballs (boiled)

Ziemniaki 120g, Brokuły gotowane 100 g / Potatoes, boiled broccoli

Deser : Jabłko / Dessert: Apple

 

W produktach mogą znajdować się następujące alergeny: / Products may cointain allergens:

Jaja, orzechy, mleko krowie, ryba morska, seler,gluten / eggs, nuts, cow milk, fish, celery, gluten

 

Company: „Mała Gastronomia“ Lewandowski

Email: biuro@cateringlewandowski.pl

 

If you wish to cancel lunch, pleas sent text massage: +48512727635 before 8.30 a.m. or send an e-mail: isob@ukw.edu.pl
Aby odwołać obiad, proszę wysłać wiadomość do godz. 8.30 na numer +485212727635 lub wysłać e-maila na adres isob@ukw.edu.pl

The price of one lunch is 7,50 PLN.
Koszt jednego obiadu to 7,50 zł.

This website uses analytics cookies to improve user experience. By continuing to use this website you agree to our cookie policy.