life at isob

Menu

Poniedziałek 19.11.2018 / MONDAY

Zupa : Jarzynowa 220 ml / Vegetable soup

II danie : Gulasz drobiowy (duszony)110g / braised poultry stew

Ryż 120g, warzywa gotowane (marchew,groszek) 100g / boiled vegetables(carrot and pea)

Deser : Owoc sezonowy / Dessert: seasonal fruit

Wtorek 20.11.2018 / TUESDAY

Zupa : Krupnik 220 ml / Krupnik(equivalent to Barley soup)

II danie : Kotlet wieprzowy (duszony) 110g / pork chop(braised)

ziemniaki 120g, buraczki 100g / potatoes, beetroot salad

Deser : owoc sezonowy / Dessert: seasonal fruit

Środa 21.11.2018 / WEDNESDAY

Zupa : Pomidorowa z makaronem 220 ml / Tomato soup with pasta

II danie :Lasagne (zapiekana) 330g / Lasagne (roast)

Deser : soczek owocowy / Dessert: fruit juice

Czwartek 22.11.2018 / THURSDAY

Zupa : Kapuśniak 220ml / Sauerkraut soup

II danie : Mięso wieprzowe gotowane w sosie chrzanowo-śmietankowym, (gotowane) 110g

Boiled pork meat served with horseradish and cream sauce

Ziemniaki 120g, Warzywa gotowane 100g / potatoes, boiled vegetables

Deser : jogurt owocowy / Dessert: fruit yoghurt

Piątek 16.11.2018 / FRIDAY

Zupa : Krem z groszku  220 ml / Creamy soup made from pea

II danie : Filet rybny w cieście (smażony) 110g, / fish fillet in dough(fried)

Ziemniaki 120g, surówka z kapusty pekińskiej 100 g / potatoes, Chinese cabbage salad

Deser : owoc /  Dessert: fruit

 

W produktach mogą znajdować się następujące alergeny: / Products may cointain allergens:

Jaja, orzechy, mleko krowie, ryba morska, seler, gluten /eggs, nuts, cow milk, fish, celery, gluten

Company: „Mała Gastronomia“ Lewandowski, tel. 724-401-444

Email: biuro@cateringlewandowski.pl

If you wish to cancel lunch, please send text message: +48512727635 before 8.30 a.m. or send an e-mail: isob@ukw.edu.pl

Aby odwołać obiad, proszę wysłać wiadomość do godz. 8.30 na numer +485212727635 lub wysłać e-maila na adres isob@ukw.edu.pl

 

The price of one lunch is 7,50 PLN.

Koszt jednego obiadu to 7,50 zł.

This website uses analytics cookies to improve user experience. By continuing to use this website you agree to our cookie policy.